ShakesPeer

ShakesPeer, sinds 2008 een bedrijfsonderdeel van Versman, presenteert smoothies, vruchtensappen en fruitsalades van 100% biologische ingrediŽnten. Al het heerlijks wordt -als het even kan- ter plekke geperst, gesneden en/of gemengd, verser kan niet! Smoothies met namen als Marilyn Mango (met mango en ananas), De Kus (met o.a. passievrucht) of natuurlijk ShakesPeer (met peer, appel en gember) verraden onze vrolijke, kunstzinnige uitstraling al.
Bij grote en kleine festiviteiten komen veel mensen graag een beker vol lekkere, pure gezondheid halen! ShakesPeer past zijn presentatie aan aan de grootte van een evenement: we kunnen een marktkraam zijn, maar kunnen ook met een grote pagodetent komen. De knipoog naar Kunst en een team dat enthousiast en vlot werkt, nemen we altijd mee.

Femke Egas en Rick Drieman bundelen hun krachten in ShakesPeer. Vanuit overtuiging werken ze met 100% biologisch fruit, waar mogelijk ook met Fair Trade keurmerk, met citrusfruit van plantages die hun CO2-uitstoot compenseren en met bekers, flessen en rietjes van composteerbare maÔsproducten of cellulose.

Waar het past, werkt ShakesPeer graag samen met Frederic Holaind, de Franse kok met zijn Crepes-mobiel. Crepes-mobiel serveert hartige galettes en zoete crepes van grotendeels biologische ingrediënten met een charmant, Frans accentje...

Voor informatie of boekingen: Contact

Eerst nog even kijken?
ShakesPeer op grote evenementen en festivals of op markten en kleinere evenementen